Tipuri de catifea și domenii de utilizareVelvet este un soiuri de cald, hibernal, strălucitoare și mată din tesatura gramada creat cu un fir de bumbac special. Velvet are un aspect unic moale și strălucitor datorită proprietăților fibrelor scurte de forare. Moliciune și de lux Summarize netezime. Din acest motiv, catifea a fost un produs indispensabil de design vestimentar și decor acasă de ani de zile.

Prima catifea este confectionata din matase si, prin urmare, este incredibil de scump. Este accesibil numai claselor regale și nobile. Acesta a fost folosit inițial pentru tinuta de seara si rochii. Cu utilizarea de fibre de bumbac, lenjerie, lână, mohair și sintetice în producția de catifea, tesatura catifea a fost, de asemenea, utilizat în uzura de zi cu zi.

Velvet, a cărei caracteristică cel mai proeminent este textura moale și strălucire, are multe caracteristici. Aici sunt proprietățile de tesatura catifea;

● Acestea sunt durabile și nu este ușor de purtat.
● Este un material special, care poate fi utilizat în toate domeniile moderne și clasice.
● Este întotdeauna o tesatura extrem de la modă, deoarece acestea sunt produse în diferite culori și modele.
● Este ușor de curățat.
● Are un elegant și aspect unic.
● bucăți de catifea folosite în tapițerie adăuga confort pentru mediu.
● Aceste țesături apar ca tesatura catifea și țesături tricotate.
● Textura lor este moale, voluminos și strălucitor.
● nu are nevoie de călcat de multe ori.
● Acesta protejează corpul de frig, spre deosebire de transpirație, deoarece este un material care este, în general preferată în timpul iernii.

Care sunt tipurile de Velvet Fabric și unde sunt utilizate?
Microfibră Velvet: Acesta este produs în principal din fibre de poliester. Acesta are o calitate de pluș, dar este ușor. Poliester catifea microfibra este rezistent la pete și murdărie. Microfibră tesatura catifea, care este foarte ușor de întreținut, nu rămâne pătată dacă este curățată imediat cu apă și săpun. Folosind o apă caldă și săpun, pete, cum ar fi muștar, ketchup, vin roșu, suc, ceai, cafea, suc de struguri, unt, ruj și suc de portocale sunt eliminate instantaneu. Freca ușor cu mișcări circulare, cu un burete sau o perie moale. În cazul în care zona este uscată după curățare, acesta își recapătă aspectul imaculat vechi. Este preferat în general ca tapițerie, pentru că este accesibil, ușor de curățat și durabil. În afară de a fi preferat ca tesatura tapițerie, este un material foarte potrivit pentru perdele, perne, tăblii de pat pentru scaune, albume foto, jurnale, sectorul modei și de artizanat. https://www.pieco.ro/collections/toate-produsele/materiale-textile_catifea

Velvet Silk: Mătasea este utilizat în producția de catifea de mătase. catifea de mătase este extrem de fluid și este cunoscut a fi unul dintre cele mai grele țesături pentru a lucra cu. Aceste țesături de lux sunt în general netedă, moale, au un luciu delicat, ideal pentru mobilier.

Plain Bumbac Velvet:
Este un tip de catifea simplu și bumbac. Nu este flexibil, este greu. Ea nu are un luciu de catifea din mătase sau fibre sintetice. Acesta poate fi folosit pentru perdele, cât și pentru pardoseli.

Rayon/Nylon Velvet: Este un tip de catifea din nylon cu un amestec de raion. Este ușor, ușor de întreținut și are un capac frumos. Silk este mai ieftin decât catifea, mai puțin strălucitoare, dar are un aspect bun.

Velvet Măcinat: După cum sugerează și numele, catifea pisată are un aspect concasat obținut prin răsucirea materialul sau presarea gramada în direcții diferite în timp ce umed. Aspectul este model și strălucitor, materialul are o textura unica. Perfect pentru perdele și haine elegante.

Panne de Catifea: catifea Panne este un tip de catifea pisată în cazul în care gramada este aplatizată peste tot în aceeași direcție. presiune grea este aplicat în timpul procesului de fabricație, rezultând într-o textură specială și de model cunoscut sub numele de catifea panne. Acest catifea este flexibil deoarece conține elastan, baza sa nu este tricotate sau țesute. De obicei, este fabricat din poliester. catifea concasat este plat, astfel încât să poată fi călcate în direcția opusă și a deschis cu ușurință.

Velvet Embosat:
embosat catifea este imprimat tesatura creat cu o ștampilă de căldură, care este utilizat pentru a aplica o presiune, împingând în jos piloți pentru a crea un model. catifea embosat este popular în materiale de catifea tapiserie utilizate în decorațiuni interioare și design.

Catifea-stretch: Stretch catifea contine spandex care face materialul mai flexibil. Velvet pe gramada. Acest tip de catifea are stive de diferite lungimi, care creează un model. tesatura tapițerie de catifea conține, de obicei, acest tip de catifea. De asemenea, este ideal pentru articole de îmbrăcăminte care îmbrac corpul.

Cutie acoperirea cu tesatura catifea și săpun acoperirea cu tesatura catifea. Velvet poate fi folosit pentru a face mai mult decât numărul. Pentru ceea ce se poate face cu tesatura catifea, puteți face visele tale sa devina realitate, vizitând https://www.pieco.ro/collections/toate-produsele/materiale-textile_catifea