Tipuri de piele ecologică

De foarte multe ori, pielea sintetică este regăsită la canapele, scaune tapițate, ori la diferite fotolii, fie în propriul spațiu de acasă, fie în hoteluri sau restaurante. Industria imobiliară folosește acest tip de material, fiindcă este elegant și oferă un design luxos obiectelor ce se regăsesc în aceste spații. În plus, este modern, fapt pentru care se potrivește foarte bine în încăperile noi, realizate în stiluri contemporane, minimaliste, clasice sau chiar rustice. 

Partea cea mai interesantă constă în faptul că materialul de piele ecologică este versatil, putând fi asortat și adaptat în funcție de nevoi. Astfel, dacă te gândești să inserezi o canapea de acest fel într-o încăpere cu design rustic, unde se găsesc foarte multe blănuri, decorațiuni din lemn sau motive tradiționale, trebuie să știi ca nu este nimic greșit, ba chiar este recomandată o astfel de modificare.

Poți personaliza și adăuga un plus de creativitate și de modernism cu doar o singură piesă de mobilier.

Unul din marile avantaje ale pielii ecologice este faptul că poate imita foarte bine pielea naturală și țesăturile, oferind o mare diversitate cromatică și de textură și mai multă rezistență.

          Pielea ecologică poate lua mai multe aspecte:

Pielea Ecologică Texturată Tay este o piele sintetică de calitate înaltă ce are aspect de blană naturală cu păr scurt, semilucios, fiind ușor flexibilă, dar nu elastică.

       

 

Un alt material deosebit este Pielea Ecologică Animal Print, deosebindu-se prin cromatica specială ce imită foarte bine pielea naturală.

 

     

 

Pielea Ecologică Planet este o imitație de piele de calitate cu aspect de țesătură cu model geometric, flexibilă și puțin elastică, ușor de lucrat în tapițerie, ce se potrivește foarte bine stilului rustic.

 

            

 

Printre modelele cu aspect de piele naturală putem recomanda Pielea Ecologică Aloha, o piele sintetică matlasată uni, potrivită stilului clasic.

 

      

Un model deosebit este Pielea Ecologică Sera, o piele artificială fină obținută prin aplicarea unui strat subțire de PVC peste materialul textil, oferind un aspect de luciu metalic.

 

      

 

Pielea Ecologică Relax este o piele sintetică cu suport textil interlok, de grosime medie ce are o mare diversitate cromatică cu aspect natural de piele.

 

      

 

Pielea Ecologică Nubuk este o imitație de piele de calitate înaltă, pe suport interlock, de grosime medie, cu aspect de piele întoarsă, folosită în diverse domenii, atât de uz rezidențial, cât și industrial, fiind foarte ușor de lucrat datorită elasticității și flexibilității sale.

 

      

 

Un exemplu deosebit și special de piele ecologică cu aspect de țesătură este Pielea Ecologică Diego ce se remarcă prin profilul său texturat uni și mat, potrivită stilului clasic.

 

           

 

Recomandarea noastră de azi este Pielea Ecologică Punto ce are un aspect de piele naturală perforată nestrăpunsă potrivită stilului modern.

 

        

 

  • Pielea ecologică cu aspect antichizat

Pielea ecologică Antik este o piele sintetică de calitate înaltă cu aspect de piele naturală fină și efect de antichizare ce se potrivește foarte bine stilului rustic.

       

      

       

Pielea ecologică pentru tapițerie este varianta ideală atunci când îți dorești să scoți în evidență stilul și valoarea mobilierului.

 

Achiziționează piele ecologică pentru tapițerie și decorează canapelele, scaunele sau mobila din orice cadru îți dorești să îl reamenajezi și vei reuși să îți pui amprenta asupra noului design și să aduci un plus de culoare spațiului printr-un ambient unic.

Chiar dacă nu pare ușor, acest proiect îți va da satisfacție la final și va da o notă aparte spațiului nou decorat.