Din motive etice și financiare, din ce în ce mai mulți oameni se orientează către produse din piele sintetică. Este un domeniu în creștere cu produsele din PVC fiind în topul cererii datorită durabilității pe care o oferă. Scopul nostru este de a diminua distanța dintre produsele de piele artificială și clientul final, facilitând accesibilitatea prin comercializarea lor online.

Materialele din piele sintetică din PVC sunt rezistente, durabile, oferă nivel ridicat de impermeabilitate, se curăță ușor și nu se pătează cu ușurință, din acest motiv sunt ideale pentru tapiserii, pantofi, genți, etc.

Dorim să încurajăm atât proiectele de anvergură mare, precum hoteluri, cafenele, care achiziționează materiale pentru reamenajare, cât și proiectele personale de tip DIY (Do It Yourself), din acest motiv nu avem o comandă minimă și îți oferim posibilitatea de a cumpăra cât ai nevoie, începând de la 1 m de material.

 Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de efectele devastatoare ale industrializării pielii naturale asupra animalelor și asupra planetei. Producția de piele naturală este un produs secundar rezultat din industria cărnii, iar condițiile în care sunt tratate animalele, poluarea adusă, consumul ridicat de apă fac din achiziționarea de produse din piele naturală o problemă de etică.

 

Adresa: Strada Gării Otopeni Nr. 6, București

Email: contact [@] pieco.ro

Telefon: 0749.20.84.87